Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec OKTOBER 2021

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
Oktober
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2021
 
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

MOON charge v zeleni parkirni hiši na Šubičevi v Ljubljani

Objavljeno: 15 oktober 2021

Z veseljem vas obveščamo, da je ljubljanska parkirna hiša GH Šubičeva nasproti parlamenta v sodelovanju s Porsche Slovenija z blagovno znamko MOON dobila 16 polnilnic za električna vozila, ki jih Porsche Slovenija tudi upravlja v sklopu svoje mreže polnilnih postaj MOON charge.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJE

Plod uspešnega slovenskega sodelovanja je e-hranilnik MOON

Objavljeno: 12 oktober 2021

Z veseljem vas obveščamo, da imamo Porsche Slovenija in znamki MOON nov proizvod, ki ga imenujemo e-hranilnik MOON.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Volkswagen je s prodajno uspešnico ID.3 prvo leto pridobil okoli 70.000 novih kupcev

Objavljeno: 12 oktober 2021

Bilanca povsem električnega vozila Volkswagen ID.3 je po prvem letu na evropskem trgu odlična. "Avto je pravi zadetek v polno. Kupcem je všeč in v številnih državah se je povzpel na najvišja mesta med novo­registriranimi vozili," je povedal Klaus Zellmer, direktor prodaje, marketinga in poprodaje pri znamki Volkswagen. Do konca septembra je bilo v Evropi prodanih skupno že okrog 144.000 primerkov. "Več kot 70.000 novih kupcev je dokaz, da smo z vozilom in z našo strategijo električne mobilnosti na pravi poti," je dodal Zellmer.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

Modelska uspešnica Q4 e-tron: Audi pri prehodu na električno mobilnost stavi na koncernske sinergije

Objavljeno: 12 oktober 2021

V slogi je moč. Audi stavi na sinergijske učinke znotraj koncerna Volkswagen. Peter Kössler, direktor proizvodnje in logistike pri znamki Audi, in dr. Stefan Loth, poslovni direktor družbe Volkswagen Sachsen GmbH, sta med obiskom medijev v tovarni Zwickau, ki proizvaja za več znamk, poudarila, kako močno tesno sodelovanje koristi sestrskim znamkam. Zaradi skupnih platform bo imel Audi do leta 2025 na trgu več kot 20 modelov na izključno električni pogon.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

Visokozmogljiv karavan z lastnostmi multitalenta: novi Golf R Variant1

Objavljeno: 08 oktober 2021

Novi Golf R Variant je Volkswagnov najmočnejši in najbolj dinamični Golf Variant doslej. Kombinacija vrhunske zmogljivosti in prostorne fleksibilnosti. Z močjo 235 kW (320 KM) ostaja zvest tradiciji predhodnikov kot prilagodljiv multitalent, udoben karavan za družino in prosti čas ter športen spremljevalec z občudovanja vredno dinamiko – vse to tudi zaradi štirikoles­nega pogona 4MOTION skupaj s tehnologijo R-Performance Torque Vectoring.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

 

SEAT Leon je na gala podelitvi nagrad organizacije Autobest prejel priznanje za najboljšo izbiro pri nakupu vozila v Evropi za leto 2021

Objavljeno: 08 oktober 2021

Seatov model Leon je prejel priznanje organizacije Autobest za najboljšo izbiro pri nakupu vozila v Evropi za leto 2021. Jubilejna, 20. podelitev priznanj, na kateri so zmagovalci odličja osebno prejeli iz rok organizatorja Autobest, je potekala v Barceloni in pritegnila več kot 150 obisko­valcev iz 34 različnih držav.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

Škoda Auto je svojo novo limuzino za indijski trg

Objavljeno: 08 oktober 2021

Drugi serijski model v sklopu projekta INDIA 2.0, za katerega je na indijski podcelini odgovorna družba Škoda Auto, se bo imenoval Slavia. Nova limuzina s svojim imenom obuja spomin na začetke družbe Škoda Auto. Z novo Škodo Slavio se začenja novo obdobje, tokrat na indijskem trgu. Tam se bo model s stopničastim zadkom še v tem letu pridružil limuzinama Octavia in Superb, ki v Indiji uživata velik ugled.

 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

 

PRENESI FOTOGRAFIJO

 

6 blagovnih znamk pod isto streho