Razlogi, zakaj nas izbrati

Porsche Slovenija je vaš zanesljivi partner za vrhunsko mobilnost. Sodelovanje med nami, partnerji in uporabniki se ohranja in krepi. Čutimo, da so odnosi, ki smo jih v Sloveniji vztrajno tkali v minulih letih, dobro izhodišče za pot naprej.

1.
Vaša mobilnost
je naše poslanstvo.

In e-mobilnost je naša zaveza za odgovorno prihodnost.

direktorja porsche slovenija cb

Martin Wienerroither in Danilo Ferjančič 
Generalna direktorja Porsche Slovenija

Sodobne vrhunske mobilnosti v prihodnosti ne bo brez upoštevanja pomembnega načela, ki nagovarja našo dolgoročno odgovornost
do naravnega okolja. Na elektriki zasnovani pogoni vozil so zgodovinski odgovor in znanilci pomembnih sprememb. Cilj skupine Volkswagen je jasen: postati globalna številka ena na področju e-mobilnosti. Začenja se torej izjemno pomembno obdobje, ki bo velike napore in vrsto novih storitev zahtevalo tudi od nas, uvoznikov vozil koncerna Volkswagen, in prodajno-servisne mreže. V Porsche Slovenija se tega zavedamo
in zato razvijamo nove kompetence, storitve in ponudbo, ki bo podprla e-mobilnost.

2.
Imamo celostne rešitve
za vaše izzive.

Vemo, da lahko vašo individualno mobilnost na vrhunski ravni zagotovimo le s celovito ponudbo.

Porsche Slovenija je uvoznik tehnološko naprednih, družbi in okolju prijaznih vozil avtomobilskih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila, ki jih prodajamo v dobro razvejeni lastni prodajni mreži. Naše sestrsko podjetje Porsche Inter Auto pa je uvoznik vozil blagovne znamke Porsche. V sodobnih prodajnih prostorih vas z veseljem pričakujejo naši odlično usposobljeni sodelavci z bogatimi izkušnjami.

zakaj_porsche_slika02_ver2
3.
Smo odgovoren
člen družbe.

Prizadevamo si za dobrobit okolja, v katerem delujemo.

Kot uspešno podjetje smo zavezani k odgovornosti do našega družbenega in naravnega okolja. Ker se zavedamo pomena varovanja skupnega življenjskega prostora za zagotavljanje stabilne in prijazne prihodnosti za vse nas, posebno pozornost posvečamo skrbi za naravo. V naši ponudbi so zato le sodobna, tehnološko napredna vozila z dolgo življenjsko dobo, ki so plod razvoja najnovejših tehnologij za zmanjšanje emisij v okolje in gospodarno rabo goriva, hkrati pa ustrezajo najvišjim varnostnim standardom ter tako ščitijo življenje in premoženje naših strank. Strankam ob koncu življenjske dobe vozila omogočamo tudi njegovo brezplačno oddajo v razgradnjo, ki je odgovorna do okolja.

 
4.
Ker smo del zaupanja
vredne
družine podjetij.

Smo slovensko podjetje, ki deluje pod okriljem globalnega koncerna Porsche Holding.

Porsche Holding si je v več kot 70 letih obstoja v več kot 20 evropskih državah, na Kitajskem in v Južni Ameriki ustvaril ugled, podčrtan z družbeno odgovornostjo in etičnimi načeli.

 

 

 
Partnerska mreža
5.
Imamo bogate izkušnje
na slovenskem trgu.

Že več kot 25 let skrbimo za vrhunsko mobilnost svojih strank.

6.
Pri delu stavimo na dialog, zanesljivost in poštenost.

Naše delo usmerjajo vrednote, ki nas zavezujejo k odličnosti.

Porsche Slovenija smo ljudje, zato je pozitivno, vzpodbudno vzdušje ključno za uspeh podjetja kot celote.

 

Verjamemo v timsko delo, in ker je vsaka ekipa le tako močna kot njen najšibkejši člen, se zavedamo, da so znanje in izkušnje naših zaposlenih naše največje bogastvo. V okolju, ki spodbuja njihovo rast in razvoj, nagrajuje njihovo znanje ter spoštuje njihove osebne in družinske potrebe, se naši vrhunsko usposobljeni sodelavci odlično počutijo, zato ostajajo del angažirane in odgovorne ekipe.

zakaj_porsche_slika06
7.
vemo, da je pomembna
tudi pot, ne le cilj.
zakaj_porsche_slika07

Najsodobnejše tehnologije tlakujejo pot do uspeha – vašega in našega.

Ni podjetja, ki bi se ukvarjalo s prodajo vozil in hkrati vlagalo v prihodnost tako aktivno kot mi. Skupaj s Porsche Holdingom se zavedamo, da bodo avtomobili prihodnosti povezani, avtonomni, električni, številni uporabniki pa si jih bodo delili, namesto da bi si jih lastili. Vse to prinaša številne nove izzive in z njimi vznemirljive poslovne priložnosti. Zato naši strokovnjaki v dialogu z uporabniki in poznavalci iščejo prave odgovore na zahteve mobilnosti jutrišnjega dne na vseh ravneh.

8.
Znamo prisluhniti
svojim strankam.

Vaše individualne potrebe spreminjamo v celostne rešitve.

Porsche Slovenija se zaveda, kako pomembno je znati pozorno prisluhniti strankam, spoznati njihove potrebe po mobilnosti ter jih nato strokovno neoporečno, kreativno in hitro sprememeniti v pravo rešitev. Le na tak način, z zadovoljstvom strank, gradimo temelje za visoko stopnjo zaupanja med nami.

Preberite mnenja strank
9.
Cenimo zvestobo.

Nagrajujemo lojalnost sodelavcev, poslovnih partnerjev in strank.

Svet vrhunske mobilnosti Porsche Slovenija dobiva povsem novo dimenzijo. Obstoječi ponudbi programa zvestobe Porsche Group Card se pridružuje nova, še barvitejša paleta ugodnosti. Smo na pragu spremembe mobilnosti, ki je povezana tudi z načinom razmišljanja in vedenja naših strank, imetnikov kartice zvestobe Porsche Group Card. V želji, da ostanejo del naše prihodnosti, jim bomo omogočali storitve in izdelke za celostno zagotavljanje mobilnosti v pooblaščeni prodajno- servisni mreži Porsche Slovenija. Ponudbo zunanjih ponudnikov bomo v naš ekosistem storitev in izdelkov vključevali na podlagi interesov in želja strank.

celovitost ponudbe na enem mestu v okviru pooblaščene servisno-prodajne mreže

brezplačna asistenca 24 ur na dan, 7 dni na teden po vsej EU

brezgotovinsko fleksibilno obročno odplačevanje blaga in storitev z limitom po meri stranke

ugodnosti in bonusi, možnost obiska dogodkov

popust pri nakupu izdelka meseca in brezplačni kontrolni pregled vozila enkrat letno

digitalizacija storitev z novo mobilno aplikacijo, preprost dostop do vseh ugodnosti, novic, kontaktov ter drugih uporabnih vsebin

10.
S skrbjo za vaš vozni park vam olajšamo delo.

Vaša poslovna vozila so naša skrb.

Naše vodilo je popolno zadovoljstvo strank. Da se naše poslovne stranke lahko povsem posvetijo osnovni dejavnosti svojega podjetja, skrbimo skupaj s sestrskim podjetjem Porsche Finance Group Slovenia. To ima v svoji ponudbi širok nabor storitev in izdelkov za financiranje in upravljanje voznega parka v podjetjih.

Vse več naših poslovnih strank se odloča za storitev operativnega leasinga vozil z vključenim celotnim paketom upravljanja, ki lahko poleg vzdrževanja vozila obsega tudi številne dodatne storitve, kot so vzdrževanje pnevmatik, brezgotovinsko plačevanje goriva, zavarovanje, stroški registracije, asistenca ter ob koncu življenjske dobe vozil tudi njihova cenitev in odprodaja.

Tako se zmanjšuje tveganje, iz poslovnih enačb pa izginjajo neznanke, povezane s stroški voznega parka.

Si želite izvedeti več?

Če želite izvedeti še več, nas le kontaktirajte in stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali.
Imamo odgovor na vaše vprašanje.

Kontaktirajte nas

6 blagovnih znamk pod isto streho